Nátierka z treščej pečene

Recept

Nátierka z treščej pečene

Späť na recepty

Ingrediencie

2
konzervy treščej pečene
Rama s maslom
2
Vajíčka
Šalotka
Citrónová šťava
Petržlenová vňať
O recepte
Detail produktu
Objednať online

Postup prípravy

01

Vajíčka si uvaríme na tvrdo. Medzitým pokrájame na drobno šalotku a trochu petržlenovej vňate. Po uvarení vajíčka ošúpeme a všetko vidličkou popučíme s pečeňou. Pridáme podľa potreby Ramu s maslom na zjemnenie a dochutíme citrónovou šťavou, soľou a čiernym korením. Ja mám rada, keď je v nátierke cítiť kúsky šalotky aj pečienky, ale kto má rád krémovejšie, môže samozrejme použiť mixér.

1527082331-postup1.jpg

Recepty